Kundanpassade emballagelösningar

“Vår specialitet är att utveckla logistiskt effektiva förpackningslösningar och förpackningsmaterial, med huvudsaklig inriktning på bilindustri.”

Joakim Svensson
Designer, Wellplast AB

Mångsidiga Wellplast® 

Materialet kan användas till kitlådor, produktanpassade fixeringsskivor, att emballera repkänsliga produkter – möjligheterna är oändliga

Tidsbesparande och kostnadsbesparande. Med sin erfarenhet och kreativitet skapar vår designavdelning den optimala transportlösningen. Våra material är tåliga och många har unika specialegenskaper. De kan vikas, sys, limmas eller ultraljudssvetsas beroende på konstruktion. Genom att kombinera material och lägga till detaljer som kantförstärkning, stapelbara hörn, handtag och kardborrelås skapas oändliga möjligheter. Vid särskilda behov så som korrosionsskydd eller att skydda repkänsliga produkter eller komponenter känsliga för statisk elektricitet kombineras materialen omsorgsfullt för att möta era behov. Airbags och batterier, särskilt fordonsbatterier och Lithium-Ion batterier är ofta klassade som farligt gods vilket innebär att förpackningen måste vara UN-certifierad. Vi tar fram förpackningslösningen och bistår under certifieringsprocessen.

För information, prover eller offertförfrågan kontakta oss på info@wellplast.se

Kontakta oss för mer information eller prover

Jag är intresserad av förpackningslösningar för:

*Alla fält är obligatoriska

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Emballage för fordonsindustrin

Wellplast AB har under lång tid arbetat tillsammans med ledande verkstadsföretag och fordonstillverkare och byggt upp en stor erfarenhet om vad som krävs för optimal funktion, oavsett om det handlar om emballage för returanvändning eller engångsflöden.

Läs mer

Standardprodukter

Bland Wellplast standardprodukter finns bland annat lådor, tråg, mellanlägg, fackinreden och vi levererar även ark för egen konvertering. Vid särskilda önskemål såsom korrosions- eller ESD-skydd eller emballage av repkänsliga produkter väljs materialen utifrån era behov.

Läs mer

Pallsystem

Vi levererar effektiva och ergonomiska logistiklösningar med vårt PPC Plastic Pallet System och vi levererar också bandningsskydd, kant- och hörnskydd och lock utvecklade för traditonella pallar och kragar. Våra produkter är tillverkade av PP som inte släpper damm eller fiber och är lätta att hålla rena. Den långa livslängden innebär kostnadsbesparingar. Tillverkningen är energisnål och de är 100% återvinningsbara.

Läs mer

Farligt gods

Airbags och batterier, särskilt fordonsbatterier såsom Lithium-Ion batterier klassas ofta som farligt gods. Detta gör att förpackningen måste vara UN-certifierad. Vi levererar emballagelösningar och bistår genom hela certifieringsprocessen.

Läs mer

Bygg och stål

Vi levererar emballage och skyddsskivor till ledande företag inom den metallbearbetande industri och tillverkare av byggprodukter. Emballage till långgods, rör och plåt samt emballage för utomhuslagring. Vi levererar också Wellplast Protec – skyddsskivor för golv och andra ytor vid byggnation och renovering samt material för formar vid betonggjutning.

Läs mer

Fler Wellplast® material

Wellplast® Kanalplast

Wellplast® R Recycled

WCI® Korrosionsskydd

Emballage för repkänsliga produkter

Material med ESD skydd

© Copyright 1999 - 2022 Wellplast AB