Om oss

Företaget

Wellplast AB grundades 1999 på Chalmers som ett materialutvecklande bolag. Idag är företaget specialiserat på att leverera förpackningsmaterial och transport-emballage för kunder med höga krav. Kombinationen av unika material och en gedigen erfarenhet inom förpackningsutveckling gör Wellplast AB till en uppskattad leverantör till många bolag över hela Europa.

Verksamhetspolicy

Wellplast strävar efter att tillfredsställa och överträffa kundens förväntningar. Detta gör vi genom att leverera produkter med rätt kvalitet, pris och leveransprecision. Vi arbetar aktivt med att minimera negativ miljöpåverkan som orsakas av vår verksamhet. Vårt arbete skall präglas av ett livscykeltänkande där hänsyn tas till råvara, inköp, produktion, biprodukter, avfallshantering och transporter. Wellplast arbetar med ständiga förbättringar för att säkerställa att verksamheten och ledningssystemet hela tiden utvecklas. Vi håller oss uppdaterade och följer de lagar och krav som ställs på oss.

Produktion

Wellplast AB producerar förpackningsmaterial och konverterar till leveransklara förpackningar i effektiva processer. Exempelvis automatstansning, tryckning, svetsning och limning.

Ledningssystem

Wellplast AB är ISO 9001-2015 och ISO 14001-2015 certifierade och arbetar ständigt med att förbättra rutiner och processer.

Utveckling och design

Erfarenheten och kreativiteten hos avdelningen för förpackningsutveckling har visat sig vara en värdefull tillgång för många kunder. Wellplast AB arbetar också för att ständigt förbättra material och med att utveckla nya material-koncept.

Patent, mönster och varumärken

Nya material och produktionstekniker som utvecklas i bolaget patenteras. Material säljs under de registrerade varumärkena Wellplast®, WCI® och WPE®. Också förpackningslösningar skyddas ibland av patent eller mönster

Wellplast AB

Turistgatan 2
SE-265 39 Åstorp
Telefon: 0431 431 444
Fax: 0431 431 555
info@wellplast.se eller fyll i formuläret

Fyll i dina uppgiter

8 + 0 = ?

© Copyright 1999 - 2019 Wellplast AB