Fordons och verkstadsindustri

Effektiva emballagelösningar utvecklade för optimal logistik, ergonomi och miljömässig hållbarhet.

Wellplast AB har under lång tid arbetat tillsammans med ledande verkstadsföretag och fordonstillverkare och byggt upp en stor erfarenhet om vad som krävs för optimal funktion. Kraven är höga oavsett om det handlar om emballage för returanvändning eller engångsflöden, kundanpassat eller standardemballage. Viktigt är att tillsammans med användarna utveckla lösningar.

Emballage för krävande applikationer och känsliga produkter.

Gemensamt för materialen Wellplast AB använder är att de är extremt starka och tåliga i förhållande till vikt. De påverkas inte av fukt och vatten samt är kemikaliebeständiga. De är rena vilket innebär att de inte släpper partiklar och damm. I och med att de är oorganiska minimeras risken för mögeltillväxt. Dessa egenskaper gör att de passar väl även som returemballage som ska användas under lång tid.

Repkänsliga produkter

Produkter med en lackerad yta eller känsliga plast-produkter kan vara en utmaning att emballera säker och effektivt. Här används våra våra olika SOFT-material som har en skonsam yta samtidigt som de är mycket tåliga.

Korrosionskänsliga produkter

Att smörja och fetta in metalldelar är ofta tidskrävande och det behövs ofta tvätt före montering. Med materialet WCI® konstrueras lösningar där man kan slippa dessa moment och ändå slippa korrosion under transport och lagring.

Fackinrede automotive

Produkter av metall

Att emballera metalldelar ställer ofta stora krav på emballaget på grund av hög vikt, vassa kanter, skärvätskor och oljor. Här används starka och tåliga material.

Wellplast® PPC

Effektivt pallsystem tillverkat av plast för returhantering. Flexibelt, tåligt, rent och ergonomiskt effektivt.

Relaterade förpackningar och produkter

Material

Jonas Friberg

Jonas Friberg

Produktspecialist - Verkstad och fordon
Fredrik Hansson

Fredrik Hansson

Produktspecialist - Verkstad och fordon

Wellplast AB

Turistgatan 2
SE-265 39 Åstorp
Telefon: 0431 431 444
Fax: 0431 431 555
info@wellplast.se eller fyll i formuläret

Vad kan vi hjälpa dig med?

3 + 2 = ?

© Copyright 1999 - 2019 Wellplast AB