Förpackningar för läkemedel och medicinteknik

Rena och fuktsäkra transportförpackningar för slutförpackning i rena zoner

Wellplast har en gedigen kunskap om vad som krävs för att emballagelösningarna ska fungera i alla led. Erfarenheten har byggts upp genom ett nära samarbete med förpackningsutvecklare hos läkemedel och medicinteknikföretag.  Funktion, renhet och leveranssäkerhet är ledord. Wellplast AB levererar allt från mellanläggsskivor, lådor till avancerade inreden.

 • Renhet

  Släpper varken damm eller fiber

 • Fuktsäkert

  Påverkas inte av fukt eller vatten

 • Isolerande

  Temperaturisolerande

 • Tåligt

  Lång livslängd

 • Miljöeffektiv

  Består av polypropen och är 100% återvinningsbar

Emballage där produkt eller miljö kräver renhet

Packning i rena zoner

Att slutförpacka i rena zoner kan innebära stora logistiska vinster. Ompackning och tvättning och spritning av returbackar undviks.

Förbrukningsmaterial för rena zoner

För att på ett effektivt sätt få in material i rena zoner  kan det redan hos underleverantören packas i rena emballage. Man förenklar då slussningen väsentligt.

Sterilisering

Förpackningar av våra meterial används ofta som bärare i steriliseringsprocesser. Materialen fungerar väl för ETO-sterilisering (gas), autoklavering och strålsterilisering.

Isolerande emballage

Gemensamt för Wellplast material är att de består av flera skikt som separeras av ett lager luft. Detta luftlager ger en mycket god temperatur-isolering. I och med att materialen inte påverkas av fukt fungerar de därför också väl för kylda och frysta produkter där man riskerar kondens.

Kontakta oss för mer information

Jacob Volckerts

Jacob Volckerts

Produktspecialist - Medical

Wellplast AB

Turistgatan 2
SE-265 39 Åstorp
Telefon: 0431 431 444
Fax: 0431 431 555
info@wellplast.se eller fyll i formuläret

Vad kan vi hjälpa dig med?

*Alla fält är obligatoriska

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright 1999 - 2022 Wellplast AB