Senior förpackningsdesigner / konstruktör / produktutvecklare

Är du en kreativ och passionerad konstruktör? På vår designavdelning får du en optimal arbetsmiljö som både utmanar och stimulerar dig. Våra unika material är uppskattade och uppfyller våra kunders högtställda krav på hållbarhet, lönsamhet och effektivitet. Det är viktigt att du känner dig bekväm i mötet med kund då du kommer arbeta tätt ihop med både säljare och kunder. Vi söker en kompetent och ambitiös Senior konstruktör som är redo att bli en viktig kugge i vårt dagliga utvecklingsarbete där vi skapar kreativa Wellplast® förpackningar av världsklass.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Design, utveckling och optimering av innovativa förpackningslösningar i 3D miljö
  • Ta fram konstruktionsritningar, sammanställa kalkylunderlag och tillverkning av förpackningsprover.
  • Projektleda utvecklings och kundprojekt internt och externt.
  • Våra kunder är geografiskt utspridda så resor samt övernattningar kan förekomma.
  • Vi ställer ut på mässor både i Sverige och Europa vilket ger möjligheter till research.

Din profil

För att passa in i rollen ser vi att du har ett stort engagemang och driv för att hitta den vinnande lösningen i varje projekt. Du har lätt för att lära, är envis, gillar utmaningar och brinner för att skapa smarta lösningar.

Kompetenser

  • Högskoleutbildning alternativt erfarenhet inom teknisk produktutveckling.
  • Utmärkta skriftliga och muntliga färdigheter i svenska och engelska.
  • Stort intresse för produktutveckling och lönsamhetsberäkning.
  • Teknisk förståelse och duktig på matematik.

Meriterande erfarenheter
Produktutveckling, förpackningsutveckling, teknik, utveckling, utvecklingsprojekt, projektledare, konstruktör, högskoleutbildning, civilingenjör, utvecklingsingenjör, ingenjör, tyska, konstruktion, Inventor, AutoCad, Solid Edge, Solid Works, Creo, Catia, Pro Engineer, Illustrator.

Tjänsten som är placerad vid vår fabrik i Åstorp är en heltidstjänst med fast lön. Vi erbjuder tjänstepension, vårdförsäkring och friskvårdsbidrag.

Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande. Ansökningar skickas till jobb@wellplast.se

Har ni några andra frågor gällande tjänsten är ni välkomna att kontakta vår Designchef Kent Rosberg på kent@wellplast.se

Wellplast AB är ett innovativt och snabbväxande företag som utvecklar och producerar unika förpackningar och förpackningsmaterial. Våra kunder finns främst inom fordonsindustrin och vi jobbar direkt med både fordonstillverkare och Tier 1 leverantörer i och utanför Sverige. Som anställd förväntas du vara både initiativtagande och drivande i ditt arbete, som bedrivs i nära samarbete mellan medarbetare och våra kunder. Wellplast AB är ett tillväxtbolag med historisk årlig tillväxttakt på närmare 30%.

Wellplast AB

Turistgatan 2
SE-265 39 Åstorp
Telefon: 0431 431 444
Fax: 0431 431 555
info@wellplast.se eller fyll i formuläret

Vad kan vi hjälpa dig med?

0 + 2 = ?

© Copyright 1999 - 2019 Wellplast AB